Мова викладання в курсі – російська. Незабаром буде доступна українська версія цього курсу.
Відеозаписи лекцій без зворотного зв’язку та участі викладача. Ви отримаєте доступ до матеріалів одразу після оплати.
Для кого?
Для тих, кому близька тема здорового харчування, хто мріє змінити спосіб життя, але не готовий відмовитись від солодкого, хоче навчитись готувати веганські десерти: печиво, шоколад, батончики, цукерки, тістечка та торти, або, можливо, збирається розширити асортимент/відкрити бізнес у новому напрямку!
Ви навчитеся технології приготування десертів без яєць, глютену та молочних продуктів, навчитеся користуватися калькулятором калорій, конструктором десертів та отримаєте велику книгу рецептів.
Тиждень 1. Печиво та пастила
– Види печива та пастили.
– Інгредієнти (вибір, підготовка, розрахунок інгредієнтів).
– Технологія приготування (обладнання, послідовність технологічного процесу).
– Зберігання.
Практична частина: приготування яблучної пастили та лимонно-мигдалевого печива.
Рівень складності: легкий.
Тиждень 2. Raw шоколад
– Види шоколаду.
– Інгредієнти (вибір, підготовка, розрахунок інгредієнтів).
– Технологія приготування (обладнання, послідовність технологічного процесу).
– Зберігання.
Практична частина: приготування raw шоколаду, корпусних шоколадних цукерок із карамельною начинкою.
Рівень складності: середній.
Тиждень 3. Батончики та цукерки
– Види батончиків і цукерок (відмінності за складом, технологіями приготування).
– Інгредієнти (вибір, розрахунок кількості, підготовка інгредієнтів).
– Технологія приготування (обладнання, послідовність технологічного процесу).
– Зберігання.
Практична частина: приготування карамельного батончика, цукерок зі спеціями.
Рівень складності: середній.
Тиждень 4. Торти
– Види тортів (на основі горіхів, фруктові, на основі зеленої гречки, овочеві торти).
– Інгредієнти (вибір, підготовка, розрахунок інгредієнтів).
– Технологія приготування (обладнання, послідовність технологічного процесу). – Технологія приготування (обладнання, послідовність технологічного процесу).
Практична частина: приготування двошарового кеш’ю-кейка на горіховому коржі.
Рівень складності: середній
2 відгуки для Курс Дієтичні солодощі для веганів
Відгуків немає, поки що.