Мова викладання в курсі – російська. Незабаром буде доступна українська версія цього курсу.
Відеозаписи лекцій без зворотного зв’язку та участі викладача. Ви отримаєте доступ до матеріалів одразу після оплати.
За 2 місяці під моїм чуйним керівництвом ви пізнаєте всі таїнства ферментації:
– Нескінченні варіанти закваски капусти і коренеплодів
– Освоїте магію кімчі
– Навчитеся готувати лимонади, кваси, морси
– Підсадите домашніх на ферментовані соуси
– Потоваришуйте з камбучею і не тільки
– Прибалдієте від салатів
⠀
Близько 20 рецептів і основ, пізнав які, ви зможете створювати свої власні рецепти в необмеженій кількості.
Про що курс?
Якщо неправильно харчуватися, не врятують навіть чарівні капсули. З усіх екранів і плакатів нам твердять, як важливо зміцнювати організм пробіотиками і пребіотиками. Вам не набридло годувати аптеки?
Нормалізувати травлення, очистити шкіру, підвищити стійкість до стресів – все це чудово, але багато хто наполегливо вірить: без таблетки організм не впорається.
Корисні бактерії набагато краще засвоюються з продуктів. Ось тільки завдяки консервантам, термічній обробці, надлишку солі та оцту потрібно стрибнути вище голови, щоб отримати користь із магазинних пробіотиків.
Що робити? Творити диво самим! На курсі ви дізнаєтеся все про те, як правильно робити ферментацію. Поки одні примхливо морщаться або розкидають часникові стрілки для боротьби зі шкідниками, ви зможете накрутити баночку-другу ферментованих стрілок і отримати справжній щит від вірусів і паразитів.
І це тільки початок! На вас чекає 7 живих уроків із рецептами з ферментації, щоб зробити їжу легшою для засвоєння, збагатити її вітамінами та мінералами.
Що на вас чекає:
– Вебінар від Вероніки Порсіної (майстер з ферментованої кулінарії) з теорії історії та користі ферментованих продуктів
– Урок-вебінар кімчі (капуста, огірки)
– Урок-вебінар соуси (томатна сальса, гірчиця з різнотрав’ям, кетчуп)
– Урок-вебінар салати (індійський салат, італійський салат)
– Урок-вебінар лимонади (фруктовий лимонад, ферментований морс журавлина та обліпиха)
– Урок-вебінар камбуча (чайна, кавова, м’ятна)
– БОНУС: Рецепт ензимного очищувача для всіх поверхонь
– БОНУС: Вебінар – “Ферментація, як бізнес” Організаційні моменти, технічні моменти, розрахунок собівартості, таймінг.
⠀
Як бонус на вас чекає великий позновательний вебінар від нутриціологині, яка закохана у ферментацію і знає про неї все і навіть більше. Вона проведе навчання щодо впливу ферментованих продуктів на організм і розповість багато всього цікавого.
Я ж розповім вам, як на отриманих знаннях почати заробляти, організовуючи майстер-класи.
⠀
2 відгуки для Ферментація та рецепти – відеокурс
Відгуків немає, поки що.