Розпродаж!

Курс Випічка хліба

Оригінальна ціна: 1,190 грн.Поточна ціна: 490 грн.

 Ви економите: 700 грн (59%)
 Покваптеся! Закінчується через

Ексклюзивний майстер-клас, у якому вас навчить пекти ідеальний багет, сільський хліб і піцу, картопляний хліб і булочки з різноманітними начинками.

Додаткова знижка в 20% при купівлі від 2 курсів. Активується автоматично.

Мова викладання в курсі – російська. Незабаром буде доступна українська версія цього курсу.

Відеозаписи лекцій без зворотного зв’язку та участі викладача. Ви отримаєте доступ до матеріалів одразу після оплати.

Ексклюзивний майстер-клас, у якому вас навчать пекти ідеальний багет, сільський хліб і піцу, картопляний хліб і булочки з різноманітними начинками. Розкажуть, як вивести житню закваску. Опрацюють із вами різні техніки замісу тіста – машинну та ручну. Розкажуть, що дає strech and fold та французьке складання. Навчать працювати з тістом різної вологості та поділяться мистецтвом формування багетів, баттардів і круглих буханок. І, звичайно, покажуть, як робити красиві, апетитні надрізи на хлібі!

3 HD відео майстер-класу з необмеженим доступом у будь-який час

– Рецепти та інструкції
– Відповіді Інструктора на ваші запитання
– Зміст курсу:

 

Урок 1. Ідеальний багет

Розділ 1. Заміс тіста для багетів- Чотири інгредієнти для приготування багета

– Чотири інгредієнти для приготування багета
– Робота зі скребком
– Вибір борошна для багета з хрусткою скоринкою
– Ручне замішування тіста на багет
– Техніка вимішування тіста stretch&fold
– Вибір правильного розміру ємності для підйому тіста
– Ділимо тісто для заготовок

Розділ 2. Попереднє формування багетів

– Використання тканини для вистоювання багетів – куше
– Вибір тканини для вистоювання
– Підготовка тканини для вистоювання
– Попереднє формування заготовок, округляємо тісто
– Час для першого вистоювання тіста на тканині

Розділ 3. Фінальне формування багета

– Техніка формування багета
– Помилки, які можуть виникнути
– Дізнаємося, чому під час формування кінці багета загострюють
– Вистоювання багетів на тканині перед випіканням
– Вибір правильної температури для випікання багета

 

Глава 4. Випікання багетів

– Переносимо заготовки на камінь за допомогою паперу
– Надрізаємо заготовки перед випіканням
– Випікання хліба з парою, використання льоду
– Вибираємо правильне розташування каменю в духовці
– Посадка заготовок у духовку
– Розбираємо помилки, які можуть виникнути
– Ознаки ідеального багета

Урок 2. Сільський хліб на заквасці та піца

Розділ 1. Заміс тіста

Розділ 1. Розділ 1. Біга- Дізнаємося, що таке біга- Продукти, необхідні для приготування бігі- Роль олії в рецепті

– Дізнаємося, що таке біга
– Продукти, необхідні для приготування біги
– Роль олії в рецепті
– Спосіб замісу біги в планетарному міксері
– Дізнаємося, від чого залежить кількість закваски в рецепті

 

Глава 1. Розділ 2. Як вивести житню закваску

– Вологість закваски
– Пропорції борошна і води для виведення закваски
– Послідовність дій при веденні закваски
– Умови зберігання закваски
– Відновлення закваски
– Замішуємо бігу вручну
– Використання французької техніки вимішування тіста
– Фінальний заміс тіста для сільського хліба
– Робота з опарою
– Використання скребка для замісу тіста
– Час, необхідний для вимішування тіста
– Час, необхідний для першого бродіння тіста

Глава 1. Розділ 3. Техніка складання тіста Stretch & Fold

Послідовність дій під час використання техніки Stretch & Fold

Розділ 2. Формування сільського хліба

– Використання кошиків для формування тіста
– Підготовка кошиків перед використанням
– Попереднє формування тіста для піци
– Дізнаємося, як зберігати тісто для піци, як заготовку
– Формування тіста для сільського хліба овальної форми – батард
– Формування тіста для сільського хліба круглої форми

 

 

Глава 3. Приготування піци

– Підготовка тіста для піци
– Формочка основи для піци вручну на столі
– Посадка тіста в духовку
– Дізнаємося, для чого попередньо підпікати заготовку без начинки
– Соус і начинка для піци

Розділ 4. Випічка сільського хліба.

– Перевіряємо ступінь вистоювання заготовок для хліба
– Види надрізів заготовок
– Техніка нанесення надрізів
– Посадка хліба в духовку
– Випічка на камені з парою

Урок 3. Картопляний хліб і булочки з різноманітними начинками

Розділ 1 Ручне замішування тіста

– Продукти для приготування тіста
– Вибір сорту картоплі та її підготовка
– Технологія замішування тіста
– Вимішування тіста на столі
– Дізнаємося, як користуватися скребком під час ручного замісу тіста
– З’ясуємо, що робити, якщо тісто вийшло надто рідким
– Техніка обмішування тіста stretch&fold
– Заокруглення тіста після обмішування

Глава 2 Формування та вистоювання хліба

– Ділимо тісто для 12 булочок і 2 хліба
– Підготовка кошиків для вистоювання
– Техніка формування круглого хліба
– Техніка формування хліба витягнутої форми – батард
– Помилки під час формування батарду

Розділ 3 Формування та вистоювання булочок

– Техніка формування круглих булочок
– Попереднє формування булочок правою і лівою рукою
– Дізнаємося, для яких видів тіста підходить ця техніка формування
– Обираємо начинки для солодких булочок
– Формування булочок із начинкою
– Вистоювання булочок

Глава 4 Випічка хліба і булочок
– Дізнаємося, що дають надрізи хліба перед випічкою
– Техніка надрізання хліба
– Випічка хліба на камені
– Випічка булочок на деку

 

 

Чи потрібна реєстрація?

Ні, реєстрація не обов’язкова. Просто заповніть усі поля під час оформлення замовлення і ваш акаунт створиться автоматично. Дані, які ви ввели на сторінці оплати (пошта, пароль), потім можна використовувати для входу на сайт.

Як оплатити обраний курс?

Наш сайт приймає оплату за допомогою платіжної системи Way For Pay. Усі операції на нашому сайті безпечні та проходять з використанням шифрованого SSL з’єднання. Ми не збираємо і не зберігаємо ваші платіжні дані. Платіжна система повністю гарантує безпеку платежів.

На даний момент доступні такі способи оплати:

  • Банківська картка (будь-яка)
  • Приват24
  • G pay
  • Apple pay
  • Visa checkout
  • Masterpass
  • Миттєва розстрочка та оплата частинами для власників карток ПриватБанку
  • Розстрочка для власників карток Monobank, Ощадбанк, Райффайзен, А-Банк, ОТР Банк, Глобус Банк, Sportbank

1. На сторінці курсу натисніть «Купити»
2. Потім у вкладці, що відкрилася, натисніть «Оформлення замовлення»
3. на сторінці оформлення заповніть усі поля та натисніть «Купити»
4 Автоматично відкриється сторінка платіжної системи.
5. Виберіть спосіб оплати.
6. Введіть дані та дотримуйтесь інструкцій платіжної системи.
7. Після успішної оплати ви будете автоматично направлені на сторінку, де зможете отримати доступ до курсу. Так само вам буде надіслано лист із посиланням на курс.

Якщо жоден з перерахованих способів оплати вам не підходить, напишіть нам: info@siluette.com.ua або скористайтеся чатом у правому нижньому кутку сторінки нашого сайту. Ми обов’язково допоможемо.

Як отримати оплачені матеріали?

Для того, щоб отримати матеріали – просто заповніть усі поля під час оформлення замовлення (включно з полем – Створити пароль облікового запису).

Після оплати – система автоматично направить вас в особистий кабінет у розділ ①«Завантаження». Тут буде список ваших оплачених матеріалів і посилання на скачування②.

Або натисніть у правому верхньому кутку сайту пункт Мій акаунт, введіть пошту і пароль, який ви придумали, коли оформляли замовлення. У розділі Завантаження є посилання на скачування.

Скільки часу будуть доступні матеріали?

Посилання на ваш курс буде доступне протягом 90 днів з дня оплати. За цей час ви повинні завантажити всі матеріали на свій пристрій. Після закінчення цього терміну посилання можуть стати неактивними. Це пов’язано з нововведеннями компаній, що надають послуги хмарного сховища. Якщо ви не встигли завантажити куплені курси, напишіть нам на пошту – info@siluette.com.ua

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Курс Випічка хліба”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *